Parhaat matkakohteet totaaliseen rentoutumiseen

Monille reissun päämääränä on totaalinen rentoutuminen; täydellinen irrottautuminen arjesta, työkiireiden ja velvollisuuksien unohtaminen ja yksinkertaisesti hetki, jolloin on aika ladata henkiset ja fyysiset akut taas täyteen. Rentouttavan loman terveysvaikutukset yltävät kauas ja saavat tavallisen arjenkin tuntumaan paremmalta, tietysti seuraavaa lomaa odotellen!

Esittelemme seuraavaksi rentouttavia lomakohteita, jotka sopivat monipuolisuutensa ansiosta moneen eri makuun.

Haetko täydellistä rentoutumista? Kokeile näitä lomakohteita

Tulum

Meksikon Karibialla ”Mayojen Rivieralla” sijaitseva pieni ja piskuinen Tulum on todellinen hippikohde. Paikan kuuluisin ranta Playa Paraiso on nimensä mukaisesti paratiisiranta, jossa huolet ja stressi katoavat nopeasti turkoosinsiniseen mereen ja uppoutuvat vitivalkoiseen hiekkaan. Alueena Tulum on matkailijalle turvallinen ja hiljainen mekka, jossa päivät kuluvat nopeasti snorklaten, aurinkoa ottaen, Kalevalakasinon jännittäviä rahapelejä puhelimella pelaten sekä paikallisesta herkkuruoasta nauttien.

Malediivit

Malediivit ovat Intian valtamerellä sijaitseva trooppisten saarien ryhmä, joka Tulumin tapaan hurmaa turkoosinsinisillä vesillään ja vitivalkoisella hiekallaan. Saaristo on tullut matkailijoiden keskuudessa tunnetuksi myös lomakeskuksistaan ja kylpylöistään, joissa aasialainen mystiikka ja parannuskeinot kohtaavat, hemmotellen stressaantuneemmankin matkalaisen aivan piloille.

Vietnam

Vietnam on kokonaisena maana täydellinen matkakohde totaaliseen rentoutumiseen, mutta samalla kohde, jossa matkailija voi nauttia luonnosta, kulttuurista ja erilaisista aktiviteeteista. Siinä missä suurkaupunkien vilkas meno ja lukematon määrä erilaisia nähtävyyksiä saa liikkeelle, rannikoiden ”hiomattomat helmet” saavat sielun lepäämään. Katseen siirtyessä kauas horisonttiin voit nauttia henkeäsalpaavista auringonlaskuista paikallisten herkkujen ääressä.

Mykonos

Kreikan ystäville Mykonos tarjoaa kaikkea; hemmottelua, herkullista ruokaa, ystävällisiä ihmisiä, henkeäsalpaavia maisemia, edullisia hintoja ja ainutlaatuisia nähtävyyksiä, joissa kiireisinkin mieli irtautuu arjesta. Mykonosin upeat graniittihiekkarannat ja vilkas, mutta piskuinen satamakaupunki vetävät puoleensa runsaasti kävijöitä vuodesta toiseen, mutta samalla se on kyennyt ylläpitämään rauhaisaa ja kotoisaa tunnelmaa, jossa elämästä on helppo nauttia.

Nachi Falls

Japanin kuuluisimmat vesiputoukset Nachi Falls on luontoa rakastavalle matkailijalle ehdoton matkakohde ja pyhiinvaelluspaikka, jossa mieli kirkastuu ja elimistö toipuu. UNESCO:n maailmanperintökohteeksi valittu buddhalainen temppeli ja sen ympärillä kohoava tiivis metsä, jonka puut piirtyvät kauniisti auringonlaskun siluettiin, ovat häikäisevä näky, johon ei aivan joka päivä törmää.